carolinaochhundarna.blogg.se

Hallå! I denna blogg kommer du under en månads tid att få läsa om min resa i Spanien där jag kommer att jobba för organisationen SOS-Animals som tar hand om herrelösa hundar! Du kommer att få läsa en hel del om hundarna, tillvaron på organisationen och mig iklädd i mina remsandaler!

FÖRSTE BAJSPLOCKARE

Publicerad 2013-08-18 12:28:58 i Allmänt

Hej från värmen!
 
Jag sitter och äter lite lunch efter en väldigt kort powernap på 20 min. Flugorna har blivit min och alla andras värsta fiende här. Man står inte ut med att de kryper på en, vilket tycks vara deras enda mening med livet. Härnäst på schemat är att placera mig själv ute i solstolen med Harry Potter och De vises Sten i mina händer.
 
Jag befann mig här i huset på första passet idag och då man redan är hemma när man är klar får man lite extra tid på sig. Med den tiden åtog jag mig att städa toaletten, en mindre trevlig syssla. Dock känns det väldigt skönt nu när ALLT smuts och äckel är borta, vilket var en del!
 
På tal om mindre trevliga sysslor så vill jag nu hänvisa er till rubriken. Jag har utnämnt mig till första bajsplockare, i alla fall för dygnet! Klockan tre på natten idag vaknas jag av tro det eller ej en högljudd prutt. Sedan börjar en mindre trevlig odör sprida sig vilket tyder på att Aslan, en av våra valpar här i huset, har just diarréat på vårt sovrumsgolv. Då ingen annan verkar vilja ta sig an denna överraskning masar jag mig upp ur sängen, ut på gården, tar med mig bajsskraporna, tar bort diarrén, lämnar tillbaka skraporna och hämtar in de skälliga hundar som har smitit ut. Sedan torkar jag upp resterna med toalettpapper och moppar, för att slutligen spraya lite air-refresherner och gå och lägga mig igen, mindre fridfull än tidigare.
På morgonen är jag dessutom den första som stiger upp och känner än en gång lukten av bajs, denna gång i köket. Så jag upprepar proceduren, nu klockan sju på morgonen. Jag vet inte vad ni tycker, men jag anser att jag förtjänar titeln Förste Bajsplockare!
 
Mina två närmsta vänner, bajsskrapa ett och två!
 
Imorgon ska jag försöka skriva om något lämpligare ämne!
 
Kram på er!

Kommentarer

Postat av: Mamma Marie

Publicerad 2013-08-18 22:41:54

Du är lite roligt du! Första bajsplockare. Vilken underbar titel! Trodde nog aldrig att du skulle få den utnämningen... Dessutom så städar du toan så det står härliga till. Du är så välkommen hem min flicka! Känner att du verkligen har klivit in i vuxenlivet :) Nu är det god natt härhemma. En skön helg är slut och nu vankas det arbete i en vecka igen och sen kommer du snart hem...längtar! Natti!

Postat av: Ulla

Publicerad 2013-08-18 23:20:11

Du är värd all beundran!!! Efter all denna skitträning kan du hjälpa mamma med toatömmning och igensatta avlopp på Runmarö utan problem. F.ö. Tycker jag du är fin i den hårlängden du har nu på bilderna men vill du ändra den så hjälper jag gärna till. Kram Ulla

Postat av: Linnea

Publicerad 2013-08-19 11:13:29

Hej Caroline! Jag är varit inne på hemsidan och det verkar vara precis vad jag vill göra också. Därför undrar jag om du kan ta kort på huset/rummen ni bor i för att få mer uppfattning om stället. Har ni egna rum eller delar ni? Bor det hundar i erat hus? Hoppas du har det kanon med hundarna, så avis!

Svar: Hej Linnea! Om det här är något du vill så tycker jag absolut att du ska slå till, det är verkligen en upplevelse för livet och något som alla dessa fina hundar är värda! I mitt arkiv kan du gå in på HUSET OCH SOS 2 och se filmer på hela huset. Man delar oftast rum med volontärer, beroende hur många man är. Jag delar rum med två tjejer för ögonblicket. Just nu bor det många hundar i huset, faktiskt 8 åtta st! Dock brukar det vara ungefär fem stycken ungefär. Hoppas du fick svar på några av dina funderingar, annars är det bara att skriva igen. Ha det bra!
Carolina Denijs

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Carolina Denijs

Mitt namn är Carolina Denijs och har alltid haft en stor passion för hundar. Under augusti månad kommer min stora dröm besannas genom att jobba som voIontär med övergivna hundar! Jag kommer att befinna mig i staden Villa Franco som ligger utanför Malaga i Spanien.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela